Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Златна плакета за Општинску изборну комисију Билећа

У Сарајеву је одржана постизборна конференција ,,Општи избори 2022. године – изазови и научене лекције” и том приликом додјељене су Златне плакете за четири најуспјешније општинске / градске изборне комисије у БиХ. Међу најбољима се нашла и Општинска изборна комисија Билећа, која је успјела да изборни процес спроведе беспријекорно.


Тим поводом начелник општине Веселин Вујовић, данас је приредио пријем за чланове комисије која је, како стоји у образложењу, показала изузетно залагање, знање и професионализам у обављању дужности и послова, који су у складу са законом у надлежности изборних комисија.


Јелена Капор, предсједник Општинске изборне комисије, истакла је да је ово признање потврда да су успјешно савладали изазове које је пред њих ставио изборни процес.


,,Нама као новоизабраној комисији ово признање много значи, али морам изразити захвалност начелнику општине Веселину Вујовићу и његовим сарадницима, који су у складу са својим могућностима пружили материјалну и техничку подршку, као и Милојки Милошевић из Центра за бирачки списак. Наш професионализам и њихова подршка донијели су ово признање”, рекла је Капор.

Постизборна конференција одржана је у организацији Централне изборне комисије БиХ, а у сарадњи са Савјетом Европе и мисијом ОЕБС-а у БиХ.

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *