Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Пријем за наше најбоље ученике

Данас је у згради Административне службе општине Билећа приређен пријем за најбоље ученике билећких основних школа и СШЦ ,,Голуб Куреш”.


Начелник општине Веселин Вујовић упутио је честитке ученицима који су од почетка школовања у књижицама и свједочанствима биљежили само петице, те изразио жељу да једнога дана управо они буду носиоци развоја наше општине.


Према ријечима Огњена Капора, начелника одјељења за привреду, друштвене дјелатности и инспекцијске послове, уз честитке на постигнутом успјеху општина је у складу са својим могућностима обезбиједила новчане награде.
,,Данас смо организовали пријем за петнаест ученика који су постигли изузетне резултате у току досадашњег образовања, а општина је обезбиједила и скромне новчане награде. На овај начин желимо да поручимо дјеци да пратимо њихов рад и резултате које остварују. Дивно је разговарати са дјецом која ће надамо се, бити узор новим генерацијама”, рекао је Капор.


Пред овим вриједним ученицима су нови изазови, а на њима је да вјерују у себе и одаберу прави пут, а прије свега да буду честити људи.

3 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *